Poziv na Info dan metalaca 2017.

09.11.2017


S obzirom da metalskoj industriji u Bosni i Hercegovini dugi niz godine pripada status najznačajnije grane industrije, kao i na evidentan rast proizvodnje i izvoza, Privredna/Gospodarska komora F BiH nastoji kroz različite aktivnosti dati svoj doprinos na jačanju i daljem razvoju, ove značajne okosnice bh. industrije.

S tim vezi, a slijedeći praksu razvijenijih država, te u skladu sa svojim planskim aktivnostima Komora Federacije BiH po drugi put na našem prostoru za privrednike organizira, Info dan metalaca 2017.

Info dan metalaca će se održati u utorak 14.11.2017.godine sa početkom u 11 sati u prostorijama Privredne komore FBiH, ul.Branislava Đurđeva br.10. Sarajevo

Imajući u vidu da se 15. novembar, u FBiH, slavi kao Dan metalaca, održavanje Info dana metalaca dan ranije je prilika da se prikažu pozitivni trendovi u ovom sektoru i uputi čestitka metalcima BiH.

Privredna/Gospodarska komora F BiH će u sklopu organizacije pored predstavnika privrednika obezbijediti prisustvo diplomatskih predstavništava iz regiona, odnosno ambasada u BiH ( ekonomskih i trgovinskih odjela), predstavnike ministarstva na nivou Bosne i Hercegovine i Federacije BiH, međunarodnih nevladinih organizacija, predstavnike finansijskih institucija u BiH, te razvojnih agencija i institucija, sa odgovarajućom medijskom potporom.

Pozivamo Vas da prisustvujete navedenom događaju, te potvrdite Vaše prisustvo najkasnije do ponedjeljka, 13.11.2017.godine na e-mail: a.malisevic@kfbih.com .

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Sektor za industriju i usluge P/GKFBiH na br.tel. 033/566-306 ili 033/566-300.

Program preuzeti ovdje.